Sunday, 25 December 2011

SPM

assalamualaikum . ^^ .
ok . hari ni bape hari bulan ?
what ?! dah 25 disember dah ke ? uish . krismas . krismas .
haha . astaghfirullah . ape krismas pulak ? org Islam mana boleh meraikan perayaan orang lain lah . yg nak di 'highlight'kn kat sini lagi 5 hari nak masok 2012 . 1 , 2 , 3 , 4 , hi 5 ! haha . ok stop being so EXCITED ruqayyah . -,-" . when it comes to 2012 it means you are becoming SPM's candidates . what the hell is that ? SPM ? sijil paling mudah ? taktaktak . sijil paling menyampah ? ish tak baik ckp macam tuh . sijil paling menyelerakan ? nyum nyum . haih lg lah tak . SPM = sijil pelajaran malaysia lah weh . wow . cepat masa berlalu . dulu ingat lagi pegi tadika takut ngan cikgu sampai terkucilkucil . haha . tuptup ! dah besa panjang dah . *memang dari kecik ak saiz BESAR kot . hehe . ok then what I need to do if I've had to face SPM ? ceh . lagi nak tanya . study lah lol . haha . exam harituh serius teruk gila . malu bila nak cite kat orang pasal exam harituh , mak pun 24 hours asyik ungkit pasal result harituh bila ak malasmalas sikit kat rumah . pantang tengok orang rehatrehat . thats my mom . she wants the best for me . keep repeating the same thing suruh aku studystudystudy sampai kadangkadang ak pun boleh fed up sikit lah . ish . naudzubillah . tarik balik katakata tadi ! haha . boleh pulak . tapi makin aku dekat ngan 2012 makin terSEDAR aku untuk study n more serious for SPM . strive for gold . *ceh ali pulak* . haha . wish me luck . ;) . fb pun ak dah jarang bukak . macam takde pape dah n macam takde benefit sangat pun sebenarnya . lebih baik face my real book . mak pun tak membebel . result up . hati gembira . suami senang hati . kan ? kan ? haha . ops ! suami lepas SPM punya cite lah . ruqayyah . kawal nafsu . jaga hati . jaga iman . bukan iman sumayyah . iman tuh kena jaga gak tapi iman dalam hati kena lagi jagajaga macam pak guard jaga bangunan . *ape kaitan ? . haha . see you 2012 . waiting for you with full of hope . :)


hoping for 11A+ SPM . insya allah amin . :)
  

No comments:

Post a Comment